Модел 5583
July 23, 2018
Винска кутија
October 20, 2018

Модел

45.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел
Боја: Бела, Розева (Можност за промена на бои)
Димензии: (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Модел”

Your email address will not be published. Required fields are marked *