Модел 7027
June 23, 2018
Модел 7030
June 23, 2018

Модел 7029

39.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел 7029
Боја: Крем, Кафена (Можност за промена на бои)
Димензии: 15 * 14.5 cm (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Additional information
Димензии

15 * 14.5 cm

Боја

Крем, Кафена

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Модел 7029”

Your email address will not be published. Required fields are marked *