Модел 7026
June 23, 2018
Модел 7029
June 23, 2018

Модел 7027

35.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел 7027
Боја: Крем, Кафена (Можност за промена на бои)
Димензии: 15.5 * 15.5 cm (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Additional information
Димензија

15,5*15,5 cm

Боја

Крем, Кафена

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Модел 7027”

Your email address will not be published. Required fields are marked *