Модел 7031
June 23, 2018
Модел 7024
June 23, 2018

Модел 7025

42.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел 7025
Боја: Црна, крем (Можност за промена на бои)
Димензии: 18 * 13.5 cm (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Additional information
Димензии

18 * 13,5 cm

Боја

Сребрена, Крем

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Модел 7025”

Your email address will not be published. Required fields are marked *