Модел 7013
June 23, 2018
Модел 7018
June 23, 2018

Модел 7012

27.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел 7012
Боја: Виолетова, Бела (Можност за промена на бои)
Димензии: 16.5 * 11.5 cm (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Additional information
Димензии

16.5 * 11.5 cm

Боја

Виолетова, Бела

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Модел 7012”

Your email address will not be published. Required fields are marked *