Модел 7023
June 26, 2018
Модел 7001
June 26, 2018

Модел 7008

24.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел 7008
Боја: Црвена, Крем (Крем Машна) (Можност за промена на бои)
Димензии: 15.5 * 10.5 cm (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Additional information
Димензии

15.5 * 10.5 cm

Боја

Црвена, Крем

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Модел 7008”

Your email address will not be published. Required fields are marked *