Покани

Авионска Карта 002
June 23, 2018
Модел 7016-1
June 26, 2018

Авионска Карта 003

35.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел Авионска Карта 003
Боја: Кафена, Крем (Можност за промена на бои)
Димензии: 19.5 * 8 cm (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Additional information
Димензии

19.5 * 8 cm

Боја

Кафена, Крем

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авионска Карта 003”

Your email address will not be published. Required fields are marked *