Покани

Авионска Карта 001
June 23, 2018
Авионска Карта 003
June 23, 2018

Авионска Карта 002

35.00ден

Description

Опис на производот:
Креатива Мк – Модел Авионска Карта 002
Боја: Кафена, Розе, Сина (Можност за промена на бои)
Димензии: 19.5 * 8.5 cm (Можност за промена на димензии)
Материјал: Високо квалитетна хартија
Производот се изработува по нарачка за 3 до 4 дена од потврдата на текстот.
Цената на Моделот е со вклучено печатење текст.

Additional information
Димензии

19.5 * 8.5 cm

Боја

Кафена, Розе, Сина

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Авионска Карта 002”

Your email address will not be published. Required fields are marked *