She said YES!
arrow
Slider

Тој праша, таа кажа ДА!


Дозволете ни да се погрижиме за секој детал за вашата свадба да биде совршена!
Доверете ни ја вашата доверба и ќе ја добиете нашата креативност.
Вашите желби стануваат реалност. Креатива МК - СЕ за Свадби.

ПОКАНИ за свадба

 

Вашата желба е наша креација!

Покажете ја и вие вашата Љубов на Хартија!

Одберете ја најубавата покана без која ниту

една свадба неможе да почне!

Погледни повеќе

Бонбони, китенки, украси за свадба

 

Најмалите детали, за најубавата торта!

Поклонете им на вашите блиски слатко сеќавање за вашиот ден.

Секој модел може да се прилагоди по ваша желба.

Погледни повеќе

Уникатни подароци

 

Нарачајте подарок за најблиските

Предизвикајте уникатна насмевка.

Креацијата е Ваша, Делото е наше!

Погледни повеќе

Драги младенци

Заштедете време, пари и нерви со помош на нашиот свадбен тим! Отсега повеќе не морате да трчате насекаде, за да имате совршена свадба.
Сé што треба да направите е да нé посетите во нашиот изложбен салон во центарот на градот и да го изберете вашиот совршен свадбен пакет,
кој вклучува буквално сé поврзано со вашата свадба.

Со КРЕАТИВА МК до свадба без мака!